Over Synerga

Synerga is een jong automatiseringsbedrijf dat is opgericht op 01/01/2000.
Wij houden ons voornamelijk bezig met het ontwikkelen van maatwerk software en web applicaties. 

De tools

Bij het ontwikkelen van onze software maken wij gebruik van Visual Dataflex.
Visual Dataflex is een geavanceerde ontwikkelomgeving voor database applicaties. De kracht van de programmeertaal zit vooral in de snelheid waarmee nieuwe database applicaties opgezet kunnen worden. Daarbij maakt het niet uit voor welke database u kiest: de embedded Visual Dataflex database, Microsoft SQL (Express), Pervasie.SQL; het kan allemaal.  

Klantgericht

Synerga onderscheidt zich vooral door de klantgerichte aanpak.
Onze filosofie: het leveren van software oplossingen die naadloos aansluiten op de specifieke processen van de cliënt. Dit betekent dat we, ondanks onze zeer uitgebreide en klantvriendelijke basis, het systeem altijd aan zullen passen conform de eisen, wensen en specifieke situatie van de cliënt.
Kortom: wij maken de software voor ú. En daarbij maken we graag gebruik van  moderne technieken en hanteren we zeer concurrerende uurtarieven.

Support

Na het maken van de software houdt het natuurlijk niet op. Wij hebben goede support hoog in het vaandel staan en doen er alles aan om er voor te zorgen dat u naar alle tevredenheid werkt en blijft werken met de programmatuur.

Contact

Hebben wij uw interesse gewekt?
Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie over een van onze produkten.

Home Over Synerga

Visual Dataflex

Bij de ontwikkeling van onze software maken wij gebruik van Visual Dataflex. Een geavanceerde ontwikkelomgeving voor database applicaties.

Joomla!

Voor de ontwikkeling van onze websites maken we gebruik van het Open Source platform Joomla! Het CMS systeem dat voor miljoenen sites wordt gebruikt.